Bureau

Geert van der Heijden

Architect / eigenaar

Geert van der Heijden (1967) is afgestudeerd in 1996 aan de TU Delft, in 1997 begonnen als assistent ontwerper en sinds 2000 actief als architect. Licht, lucht en ruimte. Die woorden zijn representatief voor de ontwerpen van Geert. Helderheid en functionaliteit vormen een terugkomend thema in zijn gebouwen, waarbij het contact met opdrachtgever een belangrijke rol speelt. Geert heeft ervaring in een diversiteit aan opdrachten, uitlopend van “particuliere” woningbouw tot een diversiteit aan utiliteitsgebouwen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het herbestemmen van bestaande gebouwen. Modern met een persoonlijke uitstraling en vernieuwend met een tijdloos tintje, zo wil Geert zich neerzetten in de regionale en landelijke omgeving.

Peer Wolkers

Architect / eigenaar

Peer Wolkers (1961) is sinds 1991 werkzaam als architect. Afgestudeerd aan de TU Delft, begon hij in 1988 te werken in de volkshuisvesting, vanuit een grote betrokkenheid bij de wensen van gebruikers. Voor Peer is luisteren net zo belangrijk als ontwerpen. Duurzaamheid, zorgvuldigheid maar ook relativering vormen de basis voor zijn werkwijze. Peer heeft ervaring in velerlei projecten waarbij intensief overleg met bewoners en gebruikers een grote rol speelt. Verder is hij betrokken bij diverse herbestemmings- en renovatieprojecten. Peer was naast architect ook bestuurslid van de BNA, kring Den Bosch, bestuurslid van het Vughts Historisch Museum en lid van de Monumentencommissie van de Gemeente Vught. Ook is hij sinds 2008 voorzitter van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Loon op Zand.

Brian Pullen

Architect

Aschwin Versteeg

Projectleider / BIM modelleur

Thijs Hellings

Projectleider / BIM modelleur

Marco Schoenmakers

Projectleider / BIM modelleur

Evi van der Abeelen

Secretarieel medewerkster

Als compact team dat al heel lang met elkaar werkt hebben we een horizontale organisatie. Korte lijntjes met u en met elkaar. Dit zorgt voor een heldere, rechtstreekse communicatie en voorkomt misverstanden. 

We beginnen met een grondige analyse van Uw huisvestingsvraag. We luisteren intensief naar Uw wensen, juist ook tussen de regels. Voordat we gaan ontwerpen en tekenen zullen we de opgave toetsen op alle aspecten: programma, omgeving, budget, regelgeving, ambitie. Een realistische aanpak waar U als opdrachtgever en gebruiker het meest bij gebaat bent. Helderheid en eenvoud.